Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

2018 Düğün Fotoğrafcılığı Hikayem

2018 Düğün Fotoğrafcılığı Hikayem

Ne yalan söyleyim bu ...

Ne yalan söyleyim bu sene biraz tembellik etmedim değil. 2016 Yılında başladığım photobooth kiralama işim 2018 yılında baya zamanımı aldı.

Bunu da önceden göz önünde bulundurarak az ama daha keyifli çekimler yapmaya çalıştım. Çeşme, Seferihisar, Cunda ve Bodrum başta olmak üzere yine bir sürü güzel yerler görme ve keyifli insanlarla tanışma fırsatı buldum.

2019 daha fazla çekim yapabilmem için foto kabin işimde biraz daha ekibimi büyütme kararı aldım.Böylelikle yine size daha fazla zaman ayırabileceğim.

2019 da sizleri neler bekliyor


Geçen seneyi biraz deneme ile geçirdim. Yeni Mekan, Işık ve Re-touch denemelerim oldu bol bol.. En içime sinen yenilik ise gelinlikle dış çekim sırasında daha rahat ve tarz kıyafetleri kullanabildiğimiz save the date çekimini aynı gün yapmak gibi. Gelinlikle bir süreden sonra çifti fazla yorduğunu gözlemledim. Özellikle kumsal çekimlerimizde fazla rahat edemedikleri için daha keyifli elbiselerle daha iyi verim alabildiğimizi gördüm. 2 çekim tarzı aynı günde ve tek fiyata. Mantıklı değilmi :)


Şimdi gelelim akılda kalan 10 fotoğraf çekimimize ..


1 - Gözde + Kemal



Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Genelde çekimlerde erkekler çok istekli olmaz ama kemal başkaydı. İkisinin super bir uyumu vardı. Günümüz su gibi geçti.

2 - Nilhan + Taner



Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Sanırım çocukluk arkadaşının düğün fotoğraf çekimlerindeki eğlence başka çekimlerde yakalamak çok güç olsa gerek. Düğün günü hikayesi ve sonrasında yaptığımız çekimle çok güzel
kareler yakaladık.

3 - AyÅŸe + Mustafa


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İkiside çok özenli hazırlanmışlardı, ben değilde burada onların yorumlarını yazmak daha doğru olucaktır.
Mustafa : çok teşekkür ederiz Hakan bey süper çalışma oldu tam istedigimiz gibi emeginize saglık tekrardan :)

4 - Balca + Onur


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Hep cunda taraflarında çekim yapmak isterdim. Bu istediğime Balca ve Onur sayesinde eriştim. Düğün hikayesi tadında süren çekimlerde bir an olsun yorulmadım. İkiside çok tatlı ve nazik insanlardı.Buda sanırım fotoğraflara yansıdı.
Bu arada Balca ne güzel isim değilmi ...

5 - TuÄŸba + Ferhat


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Sezonumun ilk çekimiydi, nasıl başalarsa öyle gider derler ya. Çok pozitif bir ikiliydi. Özellikle Tuğbanın manalı bakışları ve Ferhatın güzel duruşları ile uyumlu ve keyifli bir çekim gerçekleştirdik.

6 - Demet + Nadir


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Bazen siyah/beyaz çok güzel olabiliyor. Her fotoğrafın farklı enerjisi vardır. Her fotoğraf bana bu enerjiyi vermez, hatta portfolyomda en son ne zaman b/w çalıştım bilmiyorum ama bu kare kesinle b/w değerlerde fotoğraflara sahiptielr. Demet ve Nadir duygu yoğunluğu bana çok güzel geçirdiler.


7 - Ezgi + Can



Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Sonunda cs:go da kendime takım arkadaşı bulabildiğim bir çekim gerçekleştirebildim.. :) Sezon sonunun verdiği rahatlık ve güzel ışıkla birbirinden farklı kareler yakaldık.


8 - Ebru + Ali



Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Çok kısa zamanda çok güzel işler çıkardığım doğrudur. Seferihisarda 1 saate çok güzel çekim gerçekleştirdik. Kız evi duygu yüklüydü bir ara benimde gözlerim dolmadı desem yalan olur. Sonuçta ebru ile çocukluk arkadaşlarımdan bir tanesi. Çok mutlu olun..


9 - Merve + TuÄŸrul



Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Sanırım güzel insanalar biriktirmişim bu işim dolayısıyla. Genelde 2018 de hep daha önce çekim yaptığım kişilerin akraba ve yakın arkadaşlarıyla bol bol çekim gerçekleştirdik.Spontane gittiğimiz yazlıklarında harika bir bahçeleri vardı.
Işıkta harkulade olunca bana sadece o anları karelemek kaldı.

10 - Sebile + Mustafa



Düğün Fotoğrafcısı İzmir

Sezonun son çekimiydi, sezona güzel başlamıştım ve ne mutlu bana kasım ortası güzel insanalarla bitiriyordum. Havanın yavaş yavaş soğuduğu zamanlardı. Ama sebile ve mustafa gibi pozitif insanlarla bana o gün bahar gibi geldi. Gün sonu
çeşme kumrusu hiç bu kadar lezzetli olmamıştı. Kumru için teşekkürler..


Bir o kadar da güzel çifti ekleyemediğim için af ola. 2018 benim çiftler bakımından en mutlu olduğum yıldı. Az ama hepsi çok özel insanlardı.

Bakalım 2019 da bizi neler bekliyor..
/ 2953

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster