Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

Pınar ve Yiğitcem in Çeşme de Rüya gibi Düğün Hikayesi

Pınar ve Yiğitcem in Çeşme de Rüya gibi Düğün Hikayesi

Son blog makalemi yazalı ...

Son blog makalemi yazalı baya süre olmuş, en son Pınar ve Yiğitcem in düğün hikayesini yazacağımı söylemiştim, işte o an geldi.
Bu tür blog yazılarımı gelin adaylarının sık takip ettiklerini biliyorum, onlara ufakta olsa fikir vermek ve tecrübelerimi aktarmak beni gerçekten çok mutlu ediyor. Bende fırsat bulduğum zamanlarda elimden geldiğince bir şeyler yazmaktan keyif alıyorum. Ne demişler söz uçar yazı kalır. O zaman lafı uzatmadan başlayalım.



Pınar ile makyaj sırasında kısa bir diyaloğumuz olmuştu. "Sizce nasıl bir gün ve düğün oluyor" diye sormuştu, bende daha gün bitmedi diye fikir belirtmemiştim. Evet Pınar o an geldi, şu ana kadar gördüğüm,enerjisi en yüksek düğünlerden biriydi, biraz enerji, masalsılık, samimiyet ve pozitifliğin birleşimiyle birlikte çok güzel bir düğün oldu. Şimdi benim gözümden size tatlı bir düğün hikayesi anlatmaya çalışacağım.

Kız Evi


Sabah 11.00 gibi çeşmedeki aile yazlıklarından çekimlerimize başladık. Kız evinde heyecan dorukta, Pınar özenerek hazırladığı beyaz elbisesiyle en mutlu gününe hazır. Bizde birer kahve içerek kendimizi güne hazırlıyoruz. Aile fotoğrafları tamamlanmak üzereyken korna sesleri ile birlikte düğün konvoyu kapıya dayandı. En son hatırladığım Yiğitcem'in müziği son sesine kadar açması ve arabanın üstünde dans etmesiydi. :) Yanlarında meşhur Çamdibi Bandosunu da getirmişlerdi. Yazlığının meydanında biraz eğlendikten sonra ılıca, alaçatı ve boyalıkta araba ile kısa bir tur attıktan sonra düğün ve beach club olarak hizmet veren Bonjour Beach e geliyoruz.

Çeşme Düğün Hikayesi

Rahatlama ve Enerji Toplama Zamanı


Düğün öncesi stresten arınmak ve misafirlere hoş geldin demek için beach clubta dinlenmeye geçiyoruz. Düğün sahiplerimiz snacks ikramlarıyla karnını doyuran misafirlerle birlikte tekrar samimi ortamda sohbetler ve danslar başlıyor. Birde bakmışız bu arada çiftimiz bikini ve mayolarını giymişler bizde beraberinde sahilde eğlencelerine ortak oluyoruz. Biraz tuzlu su,biraz güneş ve dostlarla birlikte enerjimizi artırıyoruz. Keşke hiç bitmese diye iç geçirirken yavaş yavaş hazırlık aşamasına geçme zamanımız geliyor. Tekrar yola koyuluyoruz.

Çeşme Düğün Hikayesi

Ahh Nerde O Eski Çeşme ve Hazırlıklar Başlasın


Hazırlık aşaması için çiftimiz çeşme ılıca merkezde bulunan “Merge Butik Oteli”ni tercih etmişler. Çocukluğumun harap yerini muhteşem bir restorasyonla otele çevirmişler. Çeşmenin 90 lı yıllarını bilenler bilir, Çeşme izmirlilerin arka bahçesiydi. Fazla yol üstü olmadığı içinde fazla kişi gelmezdi. 2010 yılından sonra alaçatının meşhurlaşmasıyla birlikte yoğun bir talep gelmeye başladı. Kısacası bu otel çeşmenin simge yapılarındandır. Güzel değerlendirdikleri için belediye başkanını tebrik ediyorum.

Hazırlıklara nostaljik ve renkli odamızda başlandı, ilk önce Pınar'ın makyajına başlandı. Pınar doğallığa çok önem veren tatlı bir gelinimiz. Yüz hatları çok güzel o yüzden sade ve şık makyaj yaptırıyor. Bir ara Yiğitcem'in hazırlıkları ne durumda diye yan odaya geçiyoruz. Damadımızın keyfi yerinde :) Küvete uzanmış ve elindeki purosuyla . Arkadaşlarıyla birlikte anın tadını çıkarıyorlar.

Yazımın başında da dediğim gibi enerji çok yüksek seviyede. Biz size doyum olmaz diyerek detay çekimlerine başlıyoruz. Pınar gelinliğine çok özendi. Taslağını kendisi çizdi ve Nazarel gelinlikte ustalıkla hazırladılar. Özellikle kuyruğu ve kol detayları efsaneydi. Yiğitcem'in deniz konseptine uygun olarak açık mavi damatlığı gayet şıktı, ayakkabısını adidas tan seçmişti.


Hazırlıklar tamam ve otelin avlusunda bütün aile buluşuyor. Yaklaşık 30 dakika kadar çeşitli varyasyonlarda aile çekimlerimizi yapıyoruz. Ara sıra gelin hanımın annesiyle kısa kısa sohbetler ediyoruz. Oda bizim gibi Likya yolunu yürüyormuş. Zerafetinin yanında maceracı ruhu da daha da güzellik katıyor hanım efendiye, yeri gelmişken Yiğitcem'in annesi hakkında 1-2 kelime etmemek olmaz. Çok tatlı ve eğlenceli bir hanım efendi, ara ara yaptığı güzel espriler ile ortama renk kattı.

Çeşme Düğün Hikayesi

Dış Mekan Fotoğraf ve Detay Çekimi


Zaman geldi yavaştan düğün alanına doğru gidiyoruz. Dış mekan düğün fotoğraflarını kutlama alanın yeşil alanında yapmaya karar vermiştik, kısa zamanda çok güzel bir çekim gerçekleştiriyoruz. Genelde portre ağırlıklı bir çekim gerçekleştirdik, çiftin muzur pozları da çekime ayrı bir enerji kattı.

Günü yarıladık neredeyse, çekimlerimizi tamamladıktan sonra çift nikah saatini beklemek üzere dinlenmeye çekiliyor. Biz de Davet Var Organizasyon şirketinin hazırladığı masa ve çiçek detaylarının çekimine başlıyoruz. Özellikle nikah masasının tasarımı ve girişteki şekerleme alanı gayet başarılıydı. Çiftimizin deniz temasına uygun aksesuarları ve renkleri düğün alanınla bütünleşik durumdaydı, kendilerini tebrik ediyoruz.

Çeşme Düğün Hikayesi

Nikah Zamanı


Ve o an geldi, Gelinimiz babasının kollarında yavaş yavaş alana yaklaştı.Bir baba için kızını kendi kollarından eşine teslim etmek zor ve heyecanlı olsa gerek, benim gibi özel davranacak mı, iyi bakabilecek mi, mutlu edebilecek mi gibi bir sürü kafasından sorular geçtiğine eminim.Ben çiftin gözlerinden anlarım, içiniz rahat olsun.. :) Çiftimizin heyecanı gözlerinden belli oluyordu. Seremonide yerlerini aldılar ve nikah töreni başladı. Bu saatlerde drone kullanımına başladık, hem düğün alanını, hem de nikahı farklı bir gözden izlemek isteyen çiftlerimize drone umuzu; İzmir, çeşme, bodrum başta olmak üzere tüm Türkiyenin her yerine kiralama yapabiliyoruz. Çiftimiz tam 4 tane şahit eşliğinde “Evet” lerini büyük bir çoşkuyla söylediler. Düğünlerde ufak kazalar veya talihsizlikler yaşanabilir, Çiftimiz de 2 tane yaşadı ama yaşlarına göre o kadar olgun davrandılar ki kendilerini tebrik etmemek elde değil.

Çeşme Düğün Hikayesi


Ve Düğün pardon Parti başlasın..


Çiftimiz düğünlerinin hep parti tadında geçmelerini hayal etmişler, dekorasyon, ortam ve düğün konsepti tamda istedikleri gibiydi. Dj Levent Özbay eşliğinde yemekler ikram edildi ve sonrasında sahneyi Mert Davran alarak konukları çoşturdu. Çiftimizin misafirlerine de ufak bir sürprizi vardı. Gelinimiz Pınar 2. Beyaz kıyafetini giyerek, Yiğitcem ile birlikte yaklaşık 15 dakikalık harika bir hip-hop gösterisi sundular. Partiye Alaçatı Porttaki Tren de sabaha kadar devam ettiler.

Çeşme Düğün Hikayesi


Bu güzel kutlamada bizi tercih ettikleri için çiftimize teşekkür ederiz, bir an bile kendimizi yorgun ve aç hissetmedik.Bize çok iyi baktılar.. Düğün o kadar beğenildi ki Cosmopotian Bride dergisinde röportaj eşliğinde 3 sayfada yer aldılar. Yazımın sonuna gelirken çiftimize her zaman böyle çocuksu ruhlarını kaybetmemelerini diliyorum. Aklımda kalan Pınar'ın ve ablasının içten sarılmaları, düğün hikayesi videosu ve günün oluşumunda yer alanların künyesini alt taraftan bakabilirsiniz.

Çeşme Dergi

Künye


Mekan : Çeşme Bonjour Beach
Organizasyon : Davet Var
Gelinlik : Nazarel
Fotoğraf : Hakan Özfatura Fotoğraf Hizmetleri
Video : Karton Film
Pasta : Sisters Cake House
Balayı : Tayland, Phuket






Yazar / Author :
Hakan Özfatura / Düğün Fotoğrafıcı İzmir


/ 4339

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster