Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

Düğün Fotoğrafı Çekimi Sırasında Neler Hissediliyor

Düğün Fotoğrafı Çekimi Sırasında Neler Hissediliyor

Biraz deneysel bir çalışma ...

Biraz deneysel bir çalışma yapmak istedim. Başarılı genç metin yazarı Deniz Bilgen ile birlikte bir çalışma gerçekleştik. Burada çekim sırasında yanımda bulunmasını ve çifti gözlenlemesini istedim. Aldığı enerji ve duygularla biraz şairname biraz eğlenceli bir yazı çıktı ortaya..


Damat:

Nasıl oldu bilmiyorum. 'Evlenmez bu çocuk' diyordu annem. Ben de öyle olur sanıyordum. Yakışıklılığım nam salmış tüm mahalleye, birbirinden güzel kızlarla günümü gün ediyordum.
Onunla karşılaştığımda, aslında biraz eğlenmek istiyordum. Gözlerini gördüm ilk, ruhumu çepeçevre saran bakışı içime işledi. Sonrasını hatırlamıyorum.
Üzerimde fiyakalı bir damatlık. O, beyazlar içinde hemen yanımda. Aile saadeti içinde poz veriyoruz.

Allah’ım, hata mı ettik yoksa! Evlilik kim ben kim? Babam gibi göbeğimin üstüne çekip de pantolonumu, çocuklara mandalina alıp akşam yemeğine yetişmek için hızlı adımlarla eve mi yürüyeceğim bundan sonrasında.

Korktuğumu görünce gülüyor meleğim. Billur sesi beni ne kadar sevdiğini fısıldıyor kulağıma.
Ah, önce gözler, sonra gülüşü, sesindeki o tatlı tını! Nasıl da aldı aklımı başımdan. Getirin, boş kağıda atayım imzayı, yeter ki o yanımda olsun ve ömrüm; onun evine giden yolu arşınlamakla geçsin.

Gelin:

Topuklu ayakkabımın altına isim değil temenni yazıyorum:
‘Herkes sevdiğiyle evlensin!’
Böylece bembeyaz gelinliğin içinde dünyanın en güzel kadını gibi hissederken, gülümsemeniz ışıl ışıl parlayacak ve denklanşörsüz bir fotoğrafın en güzel karesi patlayacak yüzünüzde!

Öyle ya, aşktan güzel aksesuar mı var?
Herkes sevdiğiyle evlensin. Evlensin ki photoshop’a gerek duyulmasın mutluluğu parlatmak için. Işıldamak sevdiğinle, sevgiyle, işte bunun için.
En sevdiğim, diyebilmek. Sonsuza dek onun yanında uyanacağını bilmek. Daha büyük bir ödül olabilir mi hayatta?
Sonsuza dek, korkusuzca sevebilmekten büyük zenginlik yok.
Herkes sevdiÄŸiyle evlensin.

Topuklu gelin ayakkabımın altına isim değil temenni yazıyorum. Bilin ki dünya üzerindeki en güzel yerler, en pahalı mekanlar, en mutlu ortamlar bile, sevdiğinizin kollarındaki cenneti vermez size!

Belki de bu yüzden, aşık insanın dünyası sevgiyle döner, güneş aşk mutluluğu ile parıldar. Belki de bu yüzden en büyük duamdır bu, her gelin damadını, her damat gelinini kendinden çok sevsin.
Herkes sevdiÄŸiyle evlensin!



Metin : Deniz Bilgen

Fotoğraf : Hakan Özfatura
/ 1198

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster