Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

Alaçatı da Düğün Dış Çekim

Alaçatı da Düğün Dış Çekim

Düşünüyorum da ilk kez ...

Düşünüyorum da ilk kez alaçatıda ne zaman düğün fotoğrafı çekmiştim ? Arşivime hemen göz attım ve ilk çektiğim çiftin 06.Haziran.2011 de Ceyda – Volkan olduğunu hatırlayınca hüzünlenmedim değil.(Blog yazısının sonunda çiftin fotoğraflarına bakabilirsiniz) Alaçatı da bu kadar popüler olmadığı zamanlardı. Mazi güzel ama Alaçatı da eskiye göre daha az fotoğraf çekmeme rağmen halen renkli ve çok güzel.

Bu yazımda Alaçatı / Çeşme de çektiğim fotoğraf alanlarını örneklerle birlikte detaylı bir şekilde anlatacağım. Burada düğün fotoğrafını çekmek isteyenler için güzel bir rehber olacağına eminim. Hadi şimdi başlayalım.

Alaçatı Sokakları


Alaçatının sokakları arnavut kaldırımlıdır. Bu yüzden gelinlerimize genelde yüksek topuklu bir spor ayakkabı giymelerini öneriyoruz. Bu sokaklar tam kaybolmalıktır, bir sokağın köşesini döndüğümüzde masalsı bir kare her an çıkabilir.

Alaçatı Sokakları
Alaçatı Tesettür Çekim

Alaçatı Çiçekleri


Alaçatı yı Alaçatı yapan özelliklerden biride begonvilli sokaklarıdır.Fuşya, Beyaz ve Pempe renklerden oluşan görsel bir şölen gibi adeta. Begonvil hariçinde başta mor, sarı ve kırmızı renklerden oluşan farklı farklı çiceklerde bulunmaktadır. Düğün fotoğrafları çekerken bize güzel bir arka plan sağlamaktadır.

Alaçatı Çicekler

Alaçatı Değirmenler


Alaçatının simgesi yel değirmenleri desek sanırım yalıyoruz denemez.3 adet değirmen 2013 yılında restore edildi. Yüksek-Alçak tarzdaki yapısı nedeniyle farklı açılarda fotoğraf çekme fırsatı veriyor. Merkezin biraz dışarısında bulunan devasa rüzgar gülleri de bize farkı açılar sağlamaktadır.

Alaçatı Değirmenler

Alaçatı Butik Oteller


Taş oteller denince ilk akla Alaçatı butik otelleri geliyor diyebiliriz. Taş duvarlar, yüksek tavanlar, arka taraflarındaki gizli bahçe ve havuzlardan oluşan masalsı evler. Tam bir nostaljik bir hava söz konusudur. Gerçek bir Alaçatı butik oteli deneyimi düşünürseniz size Atlı Han Alaçatı, Daha modern bir yer ararsanız Bellezza otelini önerebiliriz.

Alaçatı Butik Oteller

Alaçatı Kapılar


Alaçatının en büyük özelliklerinden birileride farklı tarzda ve renkler kapılarıdır. Bu kadar çeşitli ve özel yapıları Alaçatıdan başka yerde görmek gerçekten çok zor.

Alaçatı Kapılar

Alaçatı Renkler


Gündüzü renk çümbüşü, akşamı ise ışıl ışıl bir yerdir. Sabah çicek akşam anoson kokar dar sokakları.Bu sokaklarda görebilceğiniz tüm farklı renkleri görebilirsiniz.

Alaçatı Renkler

Alaçatı'da Deniz


İlk gittiğim zamanlarda en fazla sorulan sorulardan biri “Eee Peki Deniz Nerede” .. Alaçatı merkez dediğimiz yerde deniz yoktur. 2 km kuzeyinde ılıca plajı ve güneyinde de sörf okulların yer aldığı plajlar bulunmaktadır.

Alaçatı Deniz

Alaçatı Retro


Sanırım nostalji meraklıları için en uygun yerlerden biri kesinlikle alaçatıdır. Fotoğraf platosu olarak çok farklı açılar vermesinden dolayı bu özelliği biraz arka plana itilse de ben fırsat buldukça değerlendirmekten çok mutluluk duyuyorum.

Alaçatı Retro

Alaçatıda Ne Yenir, Ne İçilir


Hazır bu kadar rehber tarzda yazıdan sonra Alaçatıya uğradıktan sonra ne yenir, ne içiliri yazmadan olmaz dedim. Fiyat/Performans beğendiğim yerlerden biri "Papaz" olacaktır. Romantik bir akşam yemeği için uygundur. Sokak lezzetlerinden elbette çeşme kumru, sakızlı ve italyan tarzı dondurmalar, turşu suyu ve no:7 hamburgeri gönül rahatlıyla önerebilirim.

Çeşme gerçekten fotoğraf açısından eşi bulunmaz yer. Çeşmede, Alaçatı haricinde mevsimine göre 15 den fazla farklı çekim alanı bulunmaktadır. Denizi, Kumsalları, Bitki Örtüsü, Beyaz Alanları ve Mimarisiyle tam bir çevherdir. Ama bir konuda uyarmak istiyorum, elbette eğlenin keyfini çıkarın ama yerli halkın yaşam alanlarına saygı duyun. Çünkü onların evi orası , fazla ses ve gürültüden uzak durursanız çok keyifli anılarla birlikten çeşmeden ayrılabilirsiniz.

Alaçatı / Çeşmede düğün veya save the tarzı fotoğrafı çekinmek isterseniz ben Hakan Özfatura olarak size keyifle yardımcı olabilirim. Paket ve Fiyat bilgileri almak için iletişim formundan veya 0 532 230 30 90 nolu gsm telefon numaramdan istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz.

Alaçatıda ilk Düğün Fotoğraf Çekimi


Alaçatı da ilk düğün fotoğraf çekimi

Yazan ve Fotoğraflar : Hakan Özfatura / Düğün Fotoğrafcısı İzmir

/ 4719

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster