Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

Gelinlik Trendleri

Gelinlik Trendleri

Gelinlik, her genç kızın ...

Gelinlik, her genç kızın en değerli, en görkemli kostümü olmaya bu sene de devam edecek. Üstelik, ünlü gelinlerin moda haline getirdiği gelinlik modelleri, bu seneki düğünlerde de çok sık karşımıza çıkacak.

İşte Gelinlik trendleri:

Dantel Gelinlikler


Kate Middleton, unutulmuş bir modeli yeniden moda haline getirdi. Dantel gelinlikler, bu sene hiç olmadığı kadar moda. Askılı, uzun kollu, straplez, A kesim, denizkızı veya kabarık modelleriyle geniş bir yelpaze sunan dantel gelinlikler, bu sene oldukça rağbet görecek. Siz de prenseslerden farksız görünmek istiyorsanız, dantel gelinliklere mutlaka göz atın! (1 nolu fotoğraf)


Vintage Gelinlikler


Vintage, gelinlik modasını da sarmış durumda. Şanslı bir gelinseniz, yıllarca sandıklarda muhafaza edilmiş gerçek bir ‘vintage gelinlik’ giyebilirsiniz. Ancak sahip değilseniz de üzülmeyin! Modacıların bu seneki vintage gelinlik tasarımları, sizi 1950’li yılların modasına geri götürecek ve siz en özel gecenizde nostaljik bir ışıltıya sahip olacaksınız. (2 nolu fotoğraf)

Sade Gelinlikler


Beren Saat’in gözalıcı gelinliğiyle Türk kızlarının bir kez daha hatırladığı sade gelinlikler, bu senenin vazgeçilmezleri arasında. Sizi tam bir peri masalı prensesine çevirecek olan sade gelinliklerin baştan ayağa tül ve dantellerden oluşan, tamamıyla şifon kumaştan tasarlanmış, omuzları düşük, straplez veya bisiklet yaka gibi seçenekleri arasında karar verirken zorlanacağınız kesin! (3 nolu fotoğraf)

V Yaka Gelinlikler


Bu sene, prenses, kabarık ve sade modellerin her birinde karşılaşacağımız v yaka ayrıntısı, farklı olmak isteyen ve yenilikçi gelinler için biçilmiş kaftan!
Göz alıcı modelleriyle seneye damgasını vuracak olan v yaka gelinlikleri, özellikle omuz yapınız da müsaitse, mutlaka deneyin. (4 nolu fotoğraf)

Taşlı Gelinlikler


Bu sene modacılar, taşlı gelinlikler konusunda sadelikten yana. Ancak gösterişi seven gelinlerin vazgeçilmezi taşlı gelinliklerde, her zevke hitap eden pek çok seçenek mevcut. Tek yapmanız gereken vücut tipinize en uygun olanı seçmek! (5 nolu fotoğraf)

Straplez Gelinlikler


Gelinlik modasının vazgeçilmezi olan straplez gelinlikler, bu sene de değerini koruyor. Kabarık veya prenses model bir gelinlik seçebilirsiniz. Burada tercihinizi belirleyecek olansa vücut tipiniz. Armut tipli bayanların en çok tercih ettiği kabarık modeller, bu sene de pek çok alternatifle karşımızda. V yaka straplez modeller ise bu yılının en çok konuşulanı olmaya aday. (6 nolu fotoğraf)

Kısa Gelinlikler


Rahatına düşkün ve farklı olmayı seven gelinlerin özellikle after party için tercih ettiği kısa gelinlikler, bu yılında pek çok seçenekle karşımıza çıkıyor. Üstelik bu yıl, dantelli ve taşlı kısa gelinlikler de son derece revaçta olacak! (7 nolu fotoğraf)

Hakan Özfatura derki


Unutmayın ki çok taşlı gelinlikler ve dantelli duvaklar ağır ve taşıması zordur, anotominize uygun gelinlik seçmenizi tavsiye ederim.

İlk dansınıza özeniyorsanız büyük bir tarlatan sizi kısıtlar, tarlatansız ve ya ufak tarlatanlı bir gelinlik seçiniz.

Balık modellerde oturma sıkıntı yaşayabilirsiniz, bu yüzden prova zamanı bol bol test ediniz ..

Metin : Deniz Bilgen

Fotoğraf : Hakan Özfatura

Karma Fotoğraflar asıl sahiplerine aittir. Örnek niteliğinde teşir edilmiştir.

/ 2614

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster