Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

Photobooth Kiralama Sitemiz Yayında

Photobooth Kiralama Sitemiz Yayında

Uzun bir ar-ge çalışması ...

Uzun bir ar-ge çalışması sonucun da foto kabinimizi, kurumsal kimliğimizi ve web sitemizi hazırladık.Öncelikle photobooth nedir ? sorusunu cevaplamak istiyorum. Çünki hangi dostuma söylesem kafasının üstünde o ünlem işaretini görüyorum. :)
Photobooth Türkçe açılımı, foto kabin dir. Hani amelie filmdeki, avm lerdeki veya vize sırası beklerken hazneye para atarak çalışan fotoğraf çekme ve çıktısı veren makine var ya, işte bu işin temelini kabin türüdür. Bizim photoboothmuz biraz daha pratik ve maksimun düzeyle daha eğlenceli halidir.

Örneğin düğünüz var ve misafirlerinizin eğlenmelerini ve o günün anısı olarak badem şekeri yerine daha etkileyici bir hediye vermek istiyorsunuz. Bizimle iletişime geçiyorsunuz ve kabini kiralıyorsunuz. Misafir dedik çünki biz misafirlerimizin eline cebine atmıyoruz. Size özel tasarımlarımızı hazırlıyoruz. Ekibimiz organizasyon günü kabinin kurulumu yapıyor ve kullanıma hazır hale getiriyor. Misafirleriniz isterse 2’li isterlerse 12’li gruplar halde, getirdiğimiz maske, pelüş , maske vb. malzemelerle eğlenceli şekilde fotoğraflarını çekiyorlar. Ortalama 4 eğlenceli kareden sonra 8 saniye içinde 10x15 baskı misafirlerinize teslim ediliyor.

Düğün Photobooth kiralama hariçinde, Nişan, After Parti, Kurumsal Organizasyonlarınızda, Konsept partilerde, Event vb. bir sürü kutlamada kabini kiralabilirsiniz.

Başta İzmir, Çeşme, Alaçatı, Kuşadası, Bodrum ve Foça olmak üzere tüm Türkiye ye hizmet vermekteyiz. En kısa zamanda ofisimizde görüşmek üzere..

Biz birde eğlenceli bir site yaptık, daha detaylı incelemiz için ;

http://photoboothizmir.com

Yazan / Autor Hakan Özfatura / Düğün Fotoğrafıcı İzmir

/ 3044

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster